Healing Prayer for Manifestation

๐ˆ ๐…๐Ž๐‘๐†๐ˆ๐•๐„ ๐˜๐Ž๐”. ๐ˆ’๐Œ ๐’๐Ž๐‘๐‘๐˜. ๐“๐‡๐€๐๐Š ๐˜๐Ž๐”. ๐ˆ ๐‹๐Ž๐•๐„ ๐˜๐Ž๐”. I had no idea how much the Ho’oponopono healing prayer would change my life. โฃโฃ
โฃโฃ
I remember the first time I ever heard of this wonderful phrase. I was at an ecstatic dance class thatย @chelsaezirna led. I was so full of anger. Nothing in my life felt like it was lining up. I had just left my marriage and felt like the universe was out to get me. But I knew one thing… I was ready to let TF go. This negative energy was not serving me in anyway. โฃโฃ
โฃโฃ
During the class I remember I started dancing so hard I started crying. It was the emotion leaving my body and it felt so amazing. After the class, I felt called to tell chelsae the amazing therapy she just provided for me. It was then she asked me to place my hand on my heart and repeat: ๐˜ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ. ๐˜’๐˜ฎ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ณ๐˜บ. ๐˜›๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ. ๐˜ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ. It was in that moment that I saw the life I wanted. The life I knew I could have. โฃโฃ
โฃโฃ
Do you ever wonder why the things we manifest aren’t showing up for us? You know what I’m talking about. The car. The job. The dream partner. MONEY. โฃโฃ
โฃโฃ
It’s typically because we are holding on to limiting beliefs or past trauma that we are not letting go of. How can the universe serve you if you are not serving yourself? โฃโฃ
โฃโฃ
Do me a favor, take out a pen and paper. Now right down 25 negative things that you have held on to. It can be as simple as not getting something as a child, forgiving your parents, a friend, sibling co-worker… it can even be someone that may have left this world before you were ready to let go of them. โฃโฃ

๐ˆ ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ฏ๐ž ๐ฒ๐จ๐ฎ: ๐˜™๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ถ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ธ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด. โฃ
โฃ
๐ˆ’๐ฆ ๐ฌ๐จ๐ซ๐ซ๐ฒ: ๐˜ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜’๐˜ฎ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ช๐˜ต ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ด๐˜ฐ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ. โฃ
โฃ
๐“๐ก๐š๐ง๐ค ๐ฒ๐จ๐ฎ: ๐˜›๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ค๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜ช๐˜ต. โฃ
โฃ
๐ˆ ๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž ๐ฒ๐จ๐ฎ: ๐˜š๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ. ๐˜Œ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜บ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ข๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฉ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ.
โฃโฃ
Got your list down? Now, place your hand over your heart. Read them out loud followed by the Ho’oponopono prayer. ๐‹๐„๐“ ๐“๐‡๐ˆ๐’ ๐’๐‡๐ˆ๐“ ๐†๐Ž. Open yourself up to new and enlightened opportunities. The universe knows when we are not ready to handle more.โฃโฃ
โฃโฃ
Give this a try and let me know how it makes you feel! โฃโฃ

PS – New IG Growth Guide is out! Download your FREE copy and let me know what you think.

With Love,

Cassie

Leave a Reply